Torvet 26, 4600 Køge

Køge Centrum - Torvet

Fantastisk beliggende liebhaverejendom komplet med eksklusiv bolig og attraktive butikslokaler

Fantastisk beliggenhed midt på Køge Torv
Flotte, attraktive butikslokaler
Eksklusivt indrettet og rummelig bolig
Charmerende, privat og ugenert gårdhave

Det er en irriterende kliché, når ejendomsmæglere bedyrer, at her er en ejendom, der absolut skal ses. Ikke desto mindre er det tilfældet med Torvet 26. En liebhaverejendom, der er svært at beskrive fyldestgørende med ord. I stueplan er ejendommen indrettet med store, lækre og indbydende butikslokaler, velegnede til et bredt udsnit af detailbutikker, med tilladelse til brug af fortovsplads og en indbydende butiksfacade på den gulkalkede, smukke ejendom. I stueplan er der desuden indgang og entré til boligen, der er beliggende på husets første- og andensal. Pladsen i lejligheden er fordelt på to etager, der i underetagen byder på to værelser og et master bedroom med adgang til walk-in closet og fransk altan med udsigt over ejendommens charmerende gårdhave. Desuden et praktisk vaskerum, stort velindrettet badeværelse, lækkert moderne spisekøkken, smukt integreret i husets oprindelige udformning og stilrent indrettet med hvide, grebsløse skabsfronter og sorte kontraster. Fra køkkenet er der adgang til en skøn, sydvendt terrasse og til etagens todelte stue med god plads til spisestue. Husets andensal er udnyttet som ét stort rum. Her skaber de skrå lofter og synlige bjælkekonstruktioner stemning og flotte kviste/vindueskarnapper genererer rigelige lysindfald i det smukke rum. Hele boligen fremstår eksklusivt indrettet, yderst velholdt og indrettet med stor respekt for husets charmerende og historiske udtryk.

Der hører en stor og charmerende gårdhave til ejendom, med rige muligheder for, at blive delt op i afdelinger, således at den både kan udnyttes privat og i forbindelse med butikslokalerne. Masser af stemning, charme og et væld af potentielle udnyttelsesmuligheder.

Beliggenheden er indiskutabelt på eksklusiv og attraktiv. I forbindelse med butikken, med et konstant flow af forbipasserende, potentielle kunder, og i forbindelse med boligen med byens pulserende restaurations-, kultur-, og butiksliv og havnens charmerende omgivelser lige udenfor døren.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.