Stevnsvej 88, Strøby Egede, 4600 Køge

SPÆNDENDE EJENDOM MED KOMBINERET BOLIG OG ERHVERV

Spændende muligheder

Nuværende kombineret bolig og erhverv

God, synlig beliggenhed

Pæn og velholdt bolig

Ejendommen på Stevnsvej 88 byder på spændende muligheder for kombineret bolig og erhverv og er på nuværende tidspunkt indrettet med selvstændig bolig og en erhvervsdel, der udgøres af et solcenter og en frisørsalon. Der er gode parkeringsforhold på grunden og til boligen hører desuden en dejlig, ugenert have.

Boligen byder indenfor til to stuer en suite, køkken, badeværelse og vaskerum i stueplan og på førstesalen finder I en rummelig repos og to gode værelser. Fra reposen er der desuden udgang til en stor, lækker, østvendt terrasse med udsigt til haven. Boligen fremstår pæn og velholdt og alle faciliteter er brugbare.
Erhvervsdelen er indrettet med frisørsalon i to sammenhængende rum med adgang til separat toilet og rummeligt tekøkken. I tilstødende rum er der indrettet solcenter med to kabiner. Her er desuden opbevaringsrum tilknyttet lokalerne. Til ejendommen hører en aflukket og fuldkommen ugenert syd-østvendt have.

Ejendommen har en synlig placering ud til vejen med gode parkeringsforhold foran huset med plads til flere biler.

Her er mulighederne mange og vi glæder os meget til at tale med jer om, hvordan ejendommen kan favne lige præcis jeres behov og ønsker på bedst mulig vis.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.