Ny Esbjergvej 14A, 4720 Præstø

Fantastisk mulighed for kombineret bolig og erhverv

Bag adressen Ny Esbjergvej 14AB gemmer sig to bygninger. Den ene, med mulighed for en charmerende og indbydende villa med en super planløsning og god plads til børnefamilien, den anden, en stor hal, komplet med bad- og køkkenfaciliteter og rigtig mange etagekvadratmeter, der kan imødekomme behovene for de fleste erhvervslokaler.

Hallen er lige nu indrettet, som træningslokale, komplet med alle maskiner og to tilstødende sale, til hold- eller privattræning. Hallen er indrettet med super omklædnings- bade og toiletfaciliteter, tekøkken, lager- og baglokale og god plads til eventuel reception, eller mødelokaler.
Hallen sælges enten i sammenhæng med villaen, eller separat. Enten som investeringsobjekt med udlejning for øje, eller som selvstændige erhvervslokaler. Mulighederne i den store hal er mange og spændende.

I villaen venter en skøn, lys og indbydende bolig, der nu er indrettet, som kombineret frisørsalon og behandlingslokaler, men som nemt og uden de store omkostninger kan indrettes til en fantastisk charmerende og lækker bolig med en planløsning, der passer perfekt til børnefamilien. Her er tre gode og indretningsvenlige værelser, lys og rummelig entré i åben forbindelse med husets tre lyse og åbne stuer, hvor der i den ene nemt og oplagt kan etableres et ekstra værelse, to badeværelser og køkken i forbindelse med praktisk og rummelig bryggers med egen indgang. De to største stuer ligger en suite og den ene er udstyret med hyggelig brændeovn og udgang til den sydvestvendte del af haven og en skøn, solrig terrasse, der ligger i læ i husets vinkel.

Ejendommene er beliggende i kort gå- og cykelafstand til både skole, indkøb, vandet og daginstitutioner og med nem og hurtig tilkørsel til Næstvedvej og videre tilkørsel til motorvejen.

Begge bygninger gemmer på rigtig mange muligheder, både hvad ejerkonstellation og anvendelse af de to bygninger angår. Vi glæder os meget til at tale med jer om mulighederne i denne spændende sag, og hjælpe med at få udnyttet begge bygninger til deres absolut fulde potentiale.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.