Kastrupvej 96, 4370 Store Merløse

Attraktiv erhvervsejendom med skøn beliggenhed.

Har du veteranbiler du skruer på, er du en mindre vinvirksomhed, håndværker anlægsgartner eller lignende er her en enestående mulighed for at erhverve en god ejendom med en dejlig beliggenhed. Ejendommen er perfekt beliggende på Midtsjælland ikke langt fra Skjoldenæsholm i Allindelille. Diskrete indkørselsforhold med stor og anvendelig gårdsplads. Den ene bygning (A) er en 130m2 let isoleret ikke opvarmet lagerhal. Den har elektrisk vognport til høje køretøjer. Inde i hallen er der et separat lokale med mange hylder og skuffer. Den anden bygning (B) på 132m2 består af en værkstedsplads med elektrisk vognport i standardstørrelse, teknik rum, mellemgang, panoramarum, kontor, entre og bad med separat toilet. Der er en skøn ugenert have bagtil med pragtfuld udsigt til Allindelille Fredskov i det fjerne.
Bygning (B) er under renovering, og køber skal selv foretage de sidste tilpasninger eller eventuelle ændringer. Der er varmepumpe som eneste energikilde, som sidder i panoramastuen, men der er gjort klar til en varmeinstallation, såfremt man vælger en sådan løsning. I forbindelse med bygning (B) har der tidligere været ansøgt og givet tilladelse til en tilbygning således at bygning (B) kunne benyttes som privat beboelse, hvilket man må gå ud fra vil være muligt igen. Dette skal naturligvis undersøges nærmere.
Få kilometer nord for Ringsted finder I den lille landsby Allindelille med blandt andet egen lilleskole. Man er omgivet af en fantastisk natur mod alle sider og en vedkommende og dejlig landsby atmosfære, hvor der altid er en hjælpende hånd at finde.
På Kastrupvej 96 ligger dette spændende og igangværende istandsættelsesprojekt, hvor alt det hårde arbejde er overstået, og hvor man kan få lov at lægge en sidste hånd på indretningen, i forhold til hvad bygningerne skal bruges til. Her er gjort klart til badefaciliteter og separat toilet. Der er også gjort klar til radiator-installationer og vand til evt. kogeø i panoramarummet. Køber skal blot vælge de elementer, der afspejler den ønskede indretning.
Til ejendommen hører desuden en hyggelig privat have med en velholdt plæne omkranset af fin hæk. Når tiden skal suppleres med oplevelser i nærområdet, er her fantastisk natur mod alle sider med store, smukke skovområder, søer og vidstrakte marker og enge. Her er desuden en kort køretur til Ringsted hvor alle slags indkøb kan foretages og både station, daginstitutioner og caféer og kulturliv er at finde.
Vi ser frem til at præsentere mulighederne i denne spændende ejendom og hvordan de på bedst mulig vis kan favne krav og ønsker.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.