Nørregade 3C, 4600 Køge

ERHVERVSLEJEMÅL I SMUK GAMMEL EJENDOM HELT CENTRALT I BYEN

MANGE MULIGHEDER
MANGE BILLIGE KVADRATMETER
HELT CENTRALT I KØGE BY
IDEELT TIL KONTOR, KLINIK ELLER LIGNENDE
MULIGHED FOR 2 P-PLADSER I GÅRDEN

På en af byens absolut bedste beliggenheder udlejes nu disse rummelige og pæne erhvervslokaler med en bred vifte af anvendelsesmuligheder. Lokalerne har tidligere huset en lægeklinik, men egner sig også glimrende som eksempelvis kontor, kontorfællesskab og klinik. Lejemålet er i gåafstand på 200m til S-tog og anden offentlig transport bus m.v.
Lokalerne består af fire store og to mindre rum, der alle fremstår yderst indretningsvenlige. Tre af de større rum har hver to vinduespartier mod gågaden, mens det sidste, samt køkken, badeværelse og et af de mindre rum ligger med placering mod gården. De store rum kan nemt deles op med afskærmninger og på den måde hver rumme mange arbejdsstationer.
Til lejemålet er der mulighed for leje af to private parkeringspladser i gården, som kan tilkøres fra Nørregade. Området byder på en bred vifte af spisesteder, detailhandel og shoppingmuligheder og tiltrækker dermed masser af mennesker og konstant liv og leben lige udenfor døren. Her kan en eventuel klinik nemt tiltrække kunder fra gaden.
Ring til os i dag for aftale om fremvisning, så I kan se, hvordan lokalerne kan imødekomme lige præcis jeres behov.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.