Mose Alle 13, 2610 Rødovre

RUMMELIG ERHVERVSEJENDOM

FLOT OG MEGET VELHOLDT EJENDOM

TÆT PÅ MOTERVEJ OG CENTERET

CENTRALT BELIGGENDE I RØDOVRE

MULIGHED FOR YDERLIGERE BEBYGGELSE

På en super beliggenhed i Rødovre, få minutters kørsel fra motorvejen, Roskildevej og Rødovre Centret og indenfor kort gåafstand af både skole, børnehus og en bred vifte af idræts- og fritidsaktiviteter byder Mose Alle 13 på rigelig plads og super muligheder for jer, der ønsker at kombinere bolig og erhverv.

Ejendommen: Består af to bygninger, der er forbundet via en fin og lys glasentré, der samtidig fungerer som en flot velkomst til både gæster og eventuelle kunder og klienter. I den ene bygning får I, fordelt over to etager seks værelser med mulighed for etablering af flere, flere mindre opbevaringsrum samt et pænt og velholdt køkken, indrettet i et lyst og tidsløst udtryk og et rummeligt badeværelse med brus.
I den anden bygning fordeler pladsen sig ligeledes over to rummelige plan. Her får I 5 store rum med mange muligheder, teknikrum og toilet.

Ejendommen rummer utallige muligheder for enten den mindre virksomhed, der kræver plads, kombineret bolig og erhverv og for mange måder at indrette jer på i de to bygninger, da planløsningerne lægger op til forskellige alternativer.

Grunden fremstår pæn og velholdt. Her er får I en god indkørsel med plads til flere biler, tilhørende, mindre parkeringsplads og en hyggelig baghave med pavillon og fliseterrasse.

Ejendommen fremstår generelt pæn, velholdt og indflytningsklar.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.