Godthåbsvej 64A, Kl., 2000 Frederiksberg

LÆKKERT BUTIKSLOKALE TIL AFSTÅELSE - CENTRALT PÅ FREDERIKSBERG

• Super beliggenhed

• God plads

• Store, synlige butiksvinduer

• Mange forbipasserende

• Smuk og velholdt ejendom


I en flot hjørneejendom, centralt på Frederiksberg, med størstedelen af sine facader vendt mod Godthåbsvej, som er en travl og velbesøgt handelsgade, afstås dette super lækre butikslokale nu. Lokalerne er særligt velegnede til eksempelvis butik og skønhedsklinik. Det er ikke tilladt at drive fødevarevirksomhed i lejemålet.
Lokalerne har status af kælder, men her er reelt blot to trin ned til indgangen og her har I således udpræget en fornemmelse af at være i niveau med gaden og de store butiksvinduer kan flot display enhver slags vare, eller ydelse man ønsker at tilbyde her. Lokalerne rummer et væld af muligheder og her er både super faciliteter i baglokalerne og gode muligheder i butikslokalerne. Her er tre reelle butikslokaler/behandlerrum, et pænt og rummeligt køkken med plads til spisebord, flot toilet, praktisk fordelingsgang, anvendeligt gennemgangsrum i åben forbindelse med køkken, mindre vaskerum samt to praktiske depotrum. Alle vægge i lejemålet er renoveret i december 2021 og der er planlagt udskiftning af samtlige vinduer i marts 2022.
Her får I en fantastisk beliggenhed, hvor både fodgængere, cyklister passagerer med offentlig transport og billister hver dag passerer de store, flotte vinduer.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.