Strandpassagen 4L, 4600 Køge

FANTASTISK LÆKKER CAFÉ MED SUPER BELIGGENHED I KØGE

• SMUKT, HØJLOFTET LOKALE

• SUPER BELIGGENHED

• KOMPLET MED ALT INVENTAR

• GOD FREMTIDIG INVESTERINGS MULIGHED


I takt med, at områderne omkring Køge havn og stranden bliver udbygget og nye boligområder blomstrer frem, blomstrer også nyt liv, nye muligheder og nye behov frem. Midt i et af de nyere, attraktive boligområder udbydes nu en fantastisk indbydende café i stueetagen af en ejendom fra 2020.

Cafélokalet har status som erhvervsejerlejlighed og fordeler sig over i alt 125 m2. Pladsen er fordelt over stueplan med en imponerende loftshøjde på hele 4 meter. Her er disk, borde-/stolesæt, adgang til kundetoilet, gulv-til-loft vinduer, der sikrer et særdeles godt lysindfald samt trappe til førstesalen og udgang til et dejligt, grønt, udendørs serveringsområde.

Førstesalen er ligeledes indrettet med siddepladser. Her er en flot udsigt over området og stueetagen. Her er desuden omklædningslokale og toilet.
Caféen er indrettet komplet med alt inventar. Cafeèn kan overtages fra nuværende ejer, hvis det ønskes - afståelse kr. 349.000,-

Her kommer I til at ligge under 100 meter fra Tapperiet, Køges unge kulturhus, der tilbyder en bred vifte af aktiviteter og oplevelser for Køges ungdom. Her er live musik, loppemarkeder, workshops og meget, meget mere. Et levende og aktivt kulturhus, der tiltrækker et levende og engageret publikum til kvarteret.

Blomstrende kagecafé er blevet turistattraktion og lokalt mødested

Efter to år i det nye boligkvarter rammer caféen Le Jardins særlige hyggekoncept mange forskellige behov, og nygifte Henrik og Jaciane Kehlet nyder at kræse for alle slags gæster - heriblandt stamgæsterne fra boligbyggeriet Havblik.

Det er et sandt farveflor, der møder gæsterne i Le Jardin, caféen ud til den grønne alminding, midt i Køges nye boligområde på Søndre Havn.

Idémanden bag den nu to år gamle café er indehaveren Henrik, som i sommeren 2021 gjorde en livslang drøm til virkelighed. I dag driver han caféen sammen med sin kone, Jaciane, som står for at udvikle kagesortimentet.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.