Køgevej 83, Vallø, 4600 Køge

STOR, SPÆNDENDE EJENDOM MED VALLØ GOLF SOM NABO

PLADS TIL DEN STORE FAMILIE
MULIGHED FOR KOMBINERET BOLIG OG ERHVERV
MULIGHED FOR SÆRLIG PLADSKÆVENDE HOBBY
NATURSKØNNE, ROLIGE OMGIVELSER
VELHOLDT EJENDOM

På Køgevej 83 udbydes nu en super spændende ejendom, der siden 1991 har været beboet af den samme familie. Her er altså tale om en ejendom, der yderst sjældent har været udbudt på markedet. Og det kan vi godt forstå.

Her får I ikke bare en rummelig, velindrettet og velholdt familievilla, med plads til den store familie. Her får I også en stor grund på over 2500 m2 og en gammel mejeribygning med ekstrem meget plads og ligeså mange spændende muligheder.

For jer, der ønsker at kombinere bolig og erhverv. For jer, der går med tanker om alternative boformer. For jer med den helt særligt krævende hobby. Eller jer, der har drømme om meget plads til noget helt fjerde. Vi glæder os til at vise jer rundt.

Villaen rummer i alt 5 værelser, to badeværelser, entré, spisekøkken og en stor stue. Alle faciliteter fremstår pæne og velholdte og er indrettet i et gennemgående tidløst udtryk.

I det gamle mejeri får I utalligt mange rum fordelt over to etager samt både køkken, bad og toiletfaciliteter.

Grunden er stor og smuk og præget af omgivelserne, hvor I er omgivet af åbne vidder mod alle sider. Mod syd med Vallø Golf og mod øst med et stor, naturskønt, fredet område med Tryggevælde Å og -eng.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.