Ølandsvej 21A, 4681 Herfølge

SPÆNDENDE EJENDOM MED KOMBINERET BOLIG OG ERHVERV I RIGTIG GOD STAND

Rummelig bolig

Stort lager/erhvervslokale

Naturskønt nærmiljø

Ejendommen på Ølandsvej 21A byder på helt oplagte muligheder for kombineret bolig og erhverv, eller stabile lejeindtægter fra det store erhvervslokale på 184 kvadratmeter, der støder op til boligen. Lokalet har adgang til eget badeværelse og tekøkken og fungerer således selvstændigt. Erhvervsdelen har mange anvendelses muligheder og er i særdeles god stand.

Boligen er rummelig og byder på tre gode værelser, rummelig entré, bryggers med egen indgang, badeværelse og et stort og lækkert køkken alrum med udgang til en dejlig, sydvendt terrasse. Køkkenet er lækkert istandsat, indrettet med hvide skabselementer med grebsløse fronter, toppet med flotte bordplader og køkkenet er udstyret med kvalitets hvidevare og kogeø, der giver en naturlig opdeling i det store rum mellem køkken og stue. Alle øvrige faciliteter i boligen fremstår pæne og absolut brugbare.

Her er gåafstand til både skole, børnehus, fritidsaktiviteter og indkøb. Nærområdet byder på dejlig natur med mange store og smukke skovområder, ligesom her er få minutters kørsel til kysten og skønne bademuligheder.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.